MESOÉCLAT

SKIN

VOOR U BETEKENT DIT:

CELVERNIEUWING

Celvernieuwing die de huid haar jeugdige vitaliteit en elasticiteit teruggeeft: anti-aging, verhelderend, liftend. Mesoéclat is een kuur van 5 behandelingen. In de kuur zijn ook 3 cosmedische producten inbegrepen om de gewenste resultaten te behalen. Dankzij de Mesoéclat ziet de huid er weer jong en stralend uit!

HET RESULTAAT

Deze behandeling werkt direct op tekenen van huidvermoeidheid en huidveroudering is afhankelijk van verschillende factoren, zoals erfelijke aanleg of de hoeveelheid UV-straling waaraan je huid is blootgesteld. Maar ook factoren als stress, luchtvervuiling, slaaptekort en roken bepalen in grote mate . Deze peeling gaat ervoor zorgen dat de huid terug alle noodzakelijke voedingssupplementen en hydratatie verkrijgt waardoor rimpels zichbaar verminderen.

 • Een zichtbaar jongere huid
 • Zachtere rimpels
 • Gladdere en gelijkmatige huid
 • Minder oneffenheden
 • hij zorgt voor een vernieuwing van de bovenste huidlagen van de opperhuid
 • maakt de huid stralender en egaler
 • stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
 • geeft de huid een hoge dosis actieve werkstoffen
 • zorgt voor een fijnere huidstructuur

PRIJSLIJST

(+ 3 producten voor thuisgebruik ter waarde van € 195,50 gratis)

kuurprijs – € 495

(+ 3 producten voor thuisgebruik ter waarde van € 195,50 gratis)
kuurprijs – € 795

(+ 3 producten voor thuisgebruik ter waarde van € 195,50 gratis)
kuurprijs – € 795

VAAK GESTELDE VRAGEN

Een Mesoéclat eenmalige behandeling geeft al een mooi resultaat .Het beste in resultaat behaal je in een kuurvorm .Een kuurvorm bestaat uit een reeks van 5 tot 10 behandelingen met telkens 10 tot 14 dagen tussentijd. Bij een kuur krijgt u een  3x Mesoéclat anti-aging verzorgingsproducten gratis mee naar huis. Zo kan u thuis op correcte wijze verder behandelen.

Mocht de huidconditie het toelaten dan kunnen we de behandeling intensiveren met een Microneedling behandeling, om de werkstoffen dieper in de huid te laten dringen.

U kan ons ook natuurlijk altijd contacteren voor meer vrijblijvende info.

Eerst wordt de huid goed gereinigd en ontvet waarna de peeling wordt aangebracht. De peeling blijft op de huid aanwezig en daarop masseren we een ampoule in. Daarna gaan we de huid stabiliseren en extra verstevigen met toestel.

Hierna brengen we nog een extra voedend masker aan en werken we dit uiteindelijk af met 24h crème en SPF 50 + voor optimaal resultaat.

Mocht de huidconditie het toelaten dan kunnen we de behandeling intensiveren met een Microneedling behandeling, om de werkstoffen dieper in de huid te laten dringen.

Mesoestetic haar behandelingen zijn zeer veilig. Afhankelijk van de toestand van de huid kan er gekozen worden voor een oppervlakkige of middeldiepe peeling. Al deze peelings zijn gebufferd. Dit wil zeggen dat de zuurtegraad van de huid onder controle blijft en zo de kans op irritatie geminimaliseerd wordt.

Voor wie is deze behandeling geschikt

 • voor iedereen die huidveroudering wil behandelen
 • voor iedereen die een mooie glow wil
 • voor iedereen die meer wil dan een ontspannende gezichtsbehandeling

Nazorg
Bij elke behandeling die u ondergaat is onderhoud van de huid van essentieel belang om de verkregen resultaten te versterken en te verlengen.
De producten voor thuisgebruik van Mesoestetic zijn aangepast op de behandelingen en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Ze worden in hetzelfde laboratorium geproduceerd en hebben dezelfde kwaliteit als de producten in onze kliniek. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat en zijn eventuele complicaties vrijwel uitgesloten.

Wenst u een afspraak, BOEK ONLINE en kies uw behandeling.

Voor duo-behandelingen kan u ons steeds telefonisch contacteren op het nummer: 050669998, wij kunnen u behandelen te samen met 2 personen in onze duo cabine in onze instituut.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial