GELAATSVERZORGING

SKIN

Voor de gelaatsverzorging werken we met de cosmeticaproducten van Germaine de Capuccini en Jean d’Arcel.

  • Internationaal top 5 cosmeticamerk
  • Cosmeticaproducten enkel te gebruiken door opgeleide specialisten
  • Dierproefvrij en volledig met plantaardige ingrediënten

Kennismakings gelaatsverzorging met resultaat (50 min.): Reiniging – dieptereiniger -Peeling – verwijderen van zwarte puntjes  – serum – masker – dagcrème- kirei hoofhuidmassage.

Keuze uit: So Delicate – Purexpert – Hydra

€65

Een delicate, kalmerende gelaatsverzorging voor de gevoelige, zeer gevoelige tot reactieve huid. Hypoallergene producten aangepast aan de gevoelige huid.

Een zuiverende behandeling voor de normale, gemengde, vette en acnéhuid. De verzorging van onze huid is al vanaf onze jongste jaren een noodzaak. Een dagelijkse verzorging en een regelmatige gelaatsverzorging helpt het ontstaan van vroegtijdige rimpels te voorkomen.
De poriën en de onzuiverheden worden vermindert.

Hydracure levert vanaf de eerste behandeling een bijdrage aan het herstel van het optimale hydratatieniveau van de huid en helpt dat in evenwicht te brengen en te houden. Een intense verfrissende gelaatsbehandeling voor onmiddellijke en langdurige hydratatie.

Gelaatsverzorging classic (1 uur): Reiniging – dieptereiniger- Peeling – verwijderen van zwarte puntjes – serum- masker – dagcrème – uitgebreide gelaats- en décolletémassage- kirei hoofhuidmassage

Keuze uit: Sensitive – Purifiante – Beauty In-Fusion 30-40-50

€75

Als je huid snel geïrriteerd raakt door het gebruik van cosmetica, dan is de Sensitive lijn het ideale anti-stress en herstelprogramma voor de gevoelige huid .parabeen vrij en zorgvuldig geselecteerd aroma en zijn anti-allergeen. De Sensitive lijn biedt een complete verzorging als je een zeer gevoelige huid hebt.

Geschikt voor de gemengde huid, de vettige huid en de onzuivere huid. Deze huidtypen worden gekenmerkt door een problemen als een overtollige talgproductie, verwijde poriën en verschilfering van de huid. Het huidbeeld is dat van een vale huid met een slechte bloedcirculatie, wat gepaard gaat met een zichtbaar glimmen, neiging tot vorming van comedonen, ontstekingen, roodheden en onzuiverheden.

Een exclusieve en innovatieve professionele anti aging behandeling die een snel, efficiënten gepersonaliseerd antwoord bied aan alle huidtypen. Een waar schoonheidsinfuus afgestemd op elke generatie en de behoefte van de huid. Een hoog geconcentreerd generatieserum die de huid voorziet van haar concrete noden.

Luxe gelaatsverzorging (1 uur 15): Reiniging – dieptereiniger- Peeling –extra peeling- verwijderen van zwarte puntjes – epilatie wenkbrauwen – serum- luxe masker – dagcrème – uitgebreide gelaats- en décolletémassage- kirei hoofdhuidmassage

Keuze uit : Timexpert White – Timexpert Vit C+ (A.G.E.) – Exel Therapy O2

€85

Geavanceerde technologie voor de behandeling van vlekjes en hyperpigmentatie die op effectieve wijze pigment vlekken minimaliseert en het ontstaan van nieuwe onder controle houdt. Draagt werkelijk bij tot een stralende huid.

Vitamine C is de anti-aging vitamine bij uitstek: antioxidant, regenereert collageen, klaart de huid op, evenwicht herstellend. Germain de Capuccini gaat nog een stap verder. Op basis van nieuw onderzoek naar huidveroudering combineert Germaine de Capuccini de krachtige werking van vitamine C (VC-IP-derivaat) met het Ume- extract dat het glycatieproces afremt.

Zuurstofkuur voor je gelaat. Geeft je huid haar zelfregulerende en zelf beschermende werking terug. Vertraagt verouderingsproces en anti-stress behandeling.. Deze zuurstofbehandeling werkt als een schild tegen de pollutie. Waaronder lucht, uv-stralen, die dagelijks de huidcellen aanvallen.

VIP gelaatsverzorging (1 uur 30): Reiniging – dieptereiniger- Peeling – verwijderen van zwarte puntjes – epilatie wenkbrauwen – serum- uitgebreide gelaats- en décolletémassage- luxe masker -extra serum– extra massage met de ijslepel of roll en lift stick – dagcrème –- kirei hoofdhuidmassage

Keuze uit: Timexpert Rides – Timexpert Lift(IN) – Timexpert SRNS

€95

Drievoudige werking: neutraliseert huidcontracties, vult uitdrukkingslijnen op en maakt rimpels glad. Botoxeffect!uid aan.

Een nieuwe benadering van cosmetische lifting, dat chirurgische lifting naar de kroon steekt en zorgt voor een algemeen resultaat, vanuit de 3 vectoren van de verjonging. Geeft een liftend effect, Vult rimpels en fijne lijntjes op ,Spant de huid aan.

De eerste professionele gelaatsverzorging die zich aanpast aan de geschiedenis van de huid. Zet de mechanismen van de jeugdigheid van de huid op on! Rimpels worden minder zichtbaar, de huid wordt steviger, elastischer, helderder, beter gevoed meer gevuld, meer volume, zorgt voor een algemene verjonging van de huid, ook geschikt voor zeer gevoelige huid.

Gelaatsverzorgingen For Men (1u30): De mannenhuid vraagt een specifieke aanpak met producten en ingrediënten die aangepast zijn aan de huid. Geeft energie en verwijdert afvalstoffen. Meest geavanceerde behandeling tegen vermoeide huid. Een relaxerende, zuiverende gelaatsbehandeling met vitamine C met een relaxerende massage.

€75

  • Ultrasone + € 10 (10 min)
  • AHA fruitzuren + € 10 (10 min)
  • Oogmasker en lipverzorging + €10 (10 min)
  • Decollétte masker + €10 (10 min)
  • Intensief huidreinigende behandeling + € 10 (10 min)

Wenst u een afspraak, BOEK ONLINE en kies uw behandeling.

Voor duo-behandelingen kan u ons steeds telefonisch contacteren op het nummer: 050669998, wij kunnen u behandelen te samen met 2 personen in onze duo cabine in onze instituut.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial