EXTENSIONS

SKIN

tape-extension-1144296_1280

A-KLASSE HAIREXTENSIONS

Bij skin kwafe werken wij enkel met de beste A klasse  hairextension merken waaronder Perfect Hair & show pony & Dante gebruiken we verschillende plaatsingstechnieken. Zo is er voor ieder wat wils!

Al onze hairextensions zijn steeds te bewonderen op onze hairextensionwall  boek. Lengtes zijn mogelijk van 30cm tot zelfs 60cm lang

Eén van de belangrijke stappen die we maken in het kiezen van de ideale hairextensions voor jou is ons uitgebreid adviesgesprek want de mogelijkheden zijn oneindig.

Dit zijn enkele voorbeelden:

  • een haarverlenging
  • een haarverdikking
  • een volumebehandeling
  • een gedeelte verlenging van het haar (bv. enkel de pony verlengen)
  • een kleureffect
  • Hollywood hairextensions

GESCHIEDENIS

HERKOMST HAARVERLENGINGEN

Het meeste menselijke haar van hairextensions komt uit India. Hier offeren vrouwen doorheen hun leven hun haar bij plaatselijke tempels. Dit doen ze vrijwillig om karma gunstig te stellen en zich rein te voelen.
De tempels verkopen het haar verder in de VS, Italië en China waar het verwerkt wordt. Met de opbrengst van de verkoop van de haren worden ziekenhuizen en scholen gebouwd.

VAKMANSCHAP

Het plaatsen van extensions is echt vakmanschap. Dit vraagt nauwkeurig werken, een goede voorbereiding en een eerste adviserend gesprek en kleurbepaling is belangrijk en essentieel. Indien u toch merkt na onze intake dat extensions niet voor u zijn, geen probleem. Contacteer mij voor uw  kennismakingsgesprek extensions. Voor een Kennismakingsgesprek wordt er 25 euro aangerekend, welk bij plaatsing of aankoop in mindering wordt gebracht.

ONZE MERKEN VAN HAIREXTENSIONS

HAIREXTENSIONS

Ik heb verschillende technieken die zorgen voor: verlenging, verdikking, spelen met kleuren en met lengtes.

Hoeveel hairextensions heeft u nodig?

  • Volume: ongeveer 25 à 50.
  • Volume en verlenging: ongeveer 100 à 125.
  • Meer volume en verlenging: ongeveer 150.

Let op, deze indicatie is zeer persoonsgebonden en afhankelijk van uw eigen haar.

Hieronder 3 technieken uitgelegd.

3 TECHNIEKEN

Perfect Hair Hairextensions 
A-klasse hairextensions
Na jarenlang onderzoek naar hairextensions werden de Perfect Hairextensions in juni 2015 aangekondigd. Deze haarverleningen zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van 100% Virgin Remy hair. Hiervoor gebruikt men een zijden coating om de haren te beschermen in de plaats van een sillicone coating. Dat voel je! De extensions hebben een waanzinnig soepele zachtheid! Hoe herken je dit type? Aan een bonding met U-tip. Het kleurenpallet is redelijk uitgebreid: 20 schitterende basiskleuren, 6 prachtige duokleuren en 5 perfecte ombre’s.

DANTE Hairextensions
A+ klasse hairextensions
De extensions zijn van heel hoge kwaliteit en gemaakt van 100% Indiaas menselijk haar. Je kunt ze herkennen door de bonding met V-groef. Dit soort bonding zorgt ervoor dat de extensions goed hechten en probleemloos blijven zitten. De haren hebben veel glans die wel wat zal afnemen door het wassen van het haar.
Heb je een dikke haarstructuur? Dan zijn de Indian hairextensions  perfect! Verder is er van dit type extensions ook een zeer uitgebreid aanbod krulextensions. De verschillende structuren hierin sluiten perfect aan bij je eigen haren

Showpony Hairextensions
A++ klasse hairextensions
Show Pony is het belangrijkste bedrijf voor haarextensies in Australië. Gebouwd op een uitgebreide familiegeschiedenis van 35 jaar gecombineerde ervaring in premium haarextensies en pruikproductie, is Showpony Professional de perfecte mix van ervaring, kwaliteit, innovatie en onderwijs.In de voorhoede van internationale haartrends en mode staat Showpony Professional bekend om zijn uitstekende kwaliteit en een innovatief productassortiment.De Hairextensions zijn van de allerbeste kwaliteit en bezitten 80% natuurlijke Indiaas & 20% Europees menselijk haar. Deze extensions werden niet behandeld met olyquaternium, siliconen, oliën of andere chemische gladmakers.Ze zijn een fantastisch modeaccessoire geworden om kleurveranderingen en highlights te creëren.

Het Sticker Hairsysteem is een uniek systeem dat toelaat om hairextensions te plaatsen zonder gebruikt te maken van gespecialiseerde toestellen. De hairextensions beschikken over een ultradunne herbruikbare dubbelzijdige kleefband (te vervangen om de 6-8 weken gedurende 2x of 3x). Ze kunnen dus bij een goede verzorging 2 tot 12 maanden lang gedragen worden.

Houdbaarheid: herplaatsen na 6 – 8 weken.

Houdbaarheid hangt van kwaliteit die je kiest .

Weft Hair (Hair Weave) is een techniek voor haarverlenging waarbij een band van voorgebonden haar op het eigen haar aangebracht wordt

Houdbaarheid: 3 – 5 maanden

De I-Tip microring hairextensions zijn losse strengen haar met aan de punt een miniscule opgerolde I-vormige tip Enkel voor dikker haar .

Deze hairextensions zijn te bevestigen d.m.v losse microringen en kunnen meerdere malen worden herbruikt. Zowel de bevestiging als de verwijdering is eenvoudig.

Houdbaarheid: herplaatsen na 2 – 3 maanden

PRIJSLIJST (klik op de balk)

VRAGEN EN ANTWOORDEN ? (klik op de balk)

Is je haar zo’n 15 cm lang, dan kunnen we het in lengte verdubbelen of extra volume toevoegen. Je hoeft dus niet per se te wachten tot je haren halflang zijn. Komen je eigen haren tot je schouders? Dan kun je ze zo lang laten maken als mogelijk is. Dit is ook het mooiste resultaat

De hoeveelheid hairextensions die je nodig hebt verschilt van persoon tot persoon. Het is ook afhankelijk van het gekozen merk dat er geplaatst wordt en je natuurlijke haartype. Heb je fijn of dun haar, dan heb je beduidend minder nodig om je haar te verlengen dan iemand met een volle bos haren. Te weinig extensions plaatsen is afgeraden, dit geeft namelijk geen mooi eindresultaat. De overgang van het natuurlijke haar naar de extensions valt dan veel te fel op en dat is natuurlijk niet de bedoeling!
Voor een volumebehandeling is het een basisregel om zo’n 50 tot 100 hairextensions met keratinebondjes of Flat ring-on te plaatsen.

Wil je hairextensions laten plaatsen maar vraag je je af hoelang dit zal duren? Hieronder lees je de gemiddelde duurtijden. Zo weet je hoeveel plaats je in je agenda moet reserveren. Opgelet, dit zijn slechts indicaties.

Keratine bonding extensions & Flat ring on
50 stuks: 60 minuten
75 stuks: 90 minuten
100 stuks: 120 minuten
125 stuks: 150 minuten
150 stuks 180 minuten
175 stuks: 210 minuten
200 stuks: 240 minuten

Tape  Hairextensions
2 pakjes: 30 minuten
3 pakjes: 45 minuten
4 pakjes: 60 minuten
5 pakjes: 75 minuten
6 pakjes: 90 minuten
7 pakjes: 105 minuten
8 pakjes: 120 minuten
9 pakjes: 135 minuten
10 pakjes: 150 minuten
11 pakjes: 165 minuten
12 pakjes: 180 minuten
13 pakjes: 195 minuten

Voordat je hairextensions geplaats worden is er een Pre-extensionbehandeling nodig. Die laat je doen in het salon of doe je thuis zelf voor je afspraak. Maar wat wil zit zeggen een Pré-extensionbehandeling? Vóór de plaatsing van de hairextensions worden je haren diep gereinigd met een Deep Cleansing shampoo van showpony. Dit is heel belangrijk! Hierdoor worden de siliconen en parabenen die mogelijk nog in het haar zitten op een zachte manier verwijderd. Hierdoor zullen de hairextensions zicht beter gaan hechten aan je eigen haar en hierdoor ook hechter meegaan.

Bij Keratine en Sticker Hairextensions moet je sowieso wachten met het wassen van je hairextensions totdat de bondingen helemaal droog en verhard zijn. Wij raden aan om na het plaatsen van je hairextensions je haren zo’n 24 tot 48 uren niet te wassen.

omhoog schuiven incl. blowout – €100

microrings vervangen incl. blowout – €150

Wenst u een afspraak, BOEK ONLINE en kies uw behandeling.

Voor duo-behandelingen kan u ons steeds telefonisch contacteren op het nummer: 050669998, wij kunnen u behandelen te samen met 2 personen in onze duo cabine in onze instituut.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial