Cryolipolyse

SKIN

Cryolipolyse

Cryolipolyse is de meest pijnloze en effectieve manier van behandelen voor mannen en vrouwen om het figuur te corrigeren en de ‘moeilijke’ kilo’s kwijt te raken. Cryolipolyse is een oplossing als vet op buik, billen of benen met sporten of een dieet maar niet verdwijnt.

Bij deze behandeling worden de vetcellen bevroren, waardoor ze afbreken en niet meer terugkomen (bij een gezonde levensstijl).

De vetcellen breken af vanaf de eerste behandeling en worden door het lichaam zelf afgevoerd. Dit gebeurt stelselmatig en in kleine hoeveelheden. Hierdoor krijgt de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamsvormen aan te passen. De huid verslapt daarom niet en voelt juist steviger aan dan voorheen!

Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan verminderen door bijvoorbeeld gezonde voeding en lichaamsbeweging. De bovenste laag is hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed.

Deze behandeling is ook geschikt voor sporters, omdat het effectief vet vermindert bij de probleemzones. Met sporten en diëten kun je niet plaatselijk vet verliezen, maar dankzij cryolipolyse wél.

Gegarandeerd vet verlies van 30 tot 40% per behandeling.

Vetcellen kunnen slechter tegen kou dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen we juist de vetcellen tijdens een cryo-behandeling aanpakken. Natuurlijk zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. De behandeling is volledig veilige en je hoeft je geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s.

Na een behandeling kan u direct verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. Het is van groot belang dat u dagelijks, tot minimaal 4 weken na de behandeling, minimaal 2 liter water drinkt. Hierdoor worden de uiteengevallen vetcellen en de vrijgekomen afvalstoffen langzaam op een natuurlijke wijze door het lichaam zelf (via de lever en de nieren) afgevoerd. De eerste 2 maanden verdwijnen de meeste cellen en meestal merkt u al na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Na ongeveer zes maanden zijn alle afgebroken vetcellen door en uit het lichaam afgevoerd.

Cryolipolyse wordt ook wel “bevriezen van vet” of vetcellen bevriezen genoemd. Cryolipolyse is het verliezen van lichaamsvet door het bevriezen van vetcellen. Er worden elementen (pads) op het lichaam geplaatst. Deze koelen de vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet af tot -9°C. Alleen vetcellen worden aangepakt, zonder het omringend weefsel te beschadigen. Het koelen breekt de vetcellen af en het lichaam voert deze op natuurlijke wijze af.

De behandeling kan op vrijwel alle ‘probleemzones’ van uw lichaam worden gebruikt: buik, taille, bovenarmen, heupen, billen, love handles, benen, zwembandjes, zadeltassen

De behandeling is niet pijnlijk. Het enige wat u voelt zijn de temperatuurwisselingen van de Cryo-elementen. Warme en koudere temperaturen worden afgewisseld om de vetcellen te vernietigen. De elementen (pads) worden uiteraard niet onaangenaam warm of koud.

In tegenstelling tot liposuctie is vet bevriezen (Cryolipolyse) een uitwendige behandeling. Hier komt geen naald bij aan te pas. Je kunt dus – in tegenstelling tot liposuctie – afvallen zonder operatie. Cryolipolyse is dus niet alleen vele malen veiliger dan liposuctie maar ook heel wat prettiger!

Vanaf de eerste dag van de behandeling tot drie tot zes weken na een behandeling ziet u al resultaat. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt maximaal zes maanden. Het resultaat van de behandeling is dus optimaal na zes maanden. Wellicht het allerbelangrijkste: het resultaat van Cryolipolyse is blijvend. De dode vetcellen worden door het lichaam afgevoerd. Dit betekent echter niet dat er geen nieuwe vetcellen kunnen ontstaan. Het is dus van belang om na een behandeling of kuur gezond te blijven eten, veel water te drinken en voldoende te blijven bewegen.

250 € per zone/per beurt. Duur sessie 30/60 minuten. Aangeraden optimaal resultaat 3 beurten per zone. Om de 3 weken.

Boek nu je Meet & Treat Behandeling !

Voor duo-behandelingen kan u ons steeds telefonisch contacteren op het nummer: 050669998, wij kunnen u behandelen te samen met 2 personen in onze duo cabine in ons instituut.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial