VIP SKIN CLINIC HUIDKUUR

SKIN

VIP Skin Clinic Huidkuur

Met de VIP Skin Clinic huidkuur bereik je de grootste resultaten met een minimum aan huidherstel. Tijdens deze topkuur behandelen we je huid met microneedling, gelaatsverzorgingen, micro dermabrasie en anti-aging peelings, oxigeneo ,mesotherapie, led therapie ,HIFU,… Dit is een nog uitgebreide vorm van de gewone Huidkliniek huidkuur.

Na enkele behandelingen beginnen je al verschil te zien en te voelen, maar de echte resultaten zie je pas 6 maanden na je kuur. Natuurlijk kom je na je kuur zeker om de 4 weken terug naar een behandeling te ondergaan, zodat je spieren zolang mogelijk stevig blijven. Ook bij de kuur krijg je een startbox me met enkele aanvullingen op de huid van op te bouwen, alsook een startbox met gelaatsproducten om van buitenaf je huid te verbeteren. Deze kuur is uitermate geschikt voor mensen met een rijpere huid en die aan maximale huidverbetering willen werken.

Jouw eerste stap naar een gezonde huid

Droomde je altijd al van een prachtige, gezonde, egale huid?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Dankzij onze expertise in huidverbetering en -verzorging, kunnen wij jou immers all the way helpen en begeleiden naar de huid waar je altijd al van droomde.
Dat doen we in de eerste plaats door gebruik te maken van de beste behandelingen, technieken en producten. Maar we gaan veel verder dan dat…
Een mooie en gezonde huid vanbuiten begint namelijk in de eerste plaats vanbinnen. We polsen dan ook naar jouw levensstijl, voeding, sportactiviteiten, … en stellen op basis van alle info die jij ons geeft een programma op maat voor jou samen.
Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Boek dan snel jouw meet&treat behandeling

Huidanalysetoestel + behandelplan op maat + Timexpert gelaatsverzorging
De Meet Luxury Treatment is een gelaatsverzorging waarbij we een level hoger werken. We maken dan gebruik van de Germaine de Capuccini Timexpert verzorgingen. Deze anti-aging verzorgingen spelen perfect in op jouw specifiek huidprobleem en geven prachtige resultaten: rimpeltjes & fijne lijntjes, pigmentvlekken, zuurstofbehandeling, lifting, vitamine C, … . Afhankelijk van wat er uit de huidanalyse komt, kiezen we samen met jou voor de passende behandeling.

-90€ duurtijd 100 min

€ 35 (30 min)

 • Op voorhand bij te Boeken voor tijdsduur bepaling.
 • Bij aankoop van 3 producten gratis
 • Gratis Bij een Meet & Treatment Gelaatsverzorging
 • Gratis bij een Vip behandelingskuur

VAAK GESTELDE VRAGEN

 • De ene huid is de andere niet.
  En de ene huidkuur is bijgevolg ook de andere niet.
  Tijdens jouw eerste afspraak vinden we het daarom enorm belangrijk om jou beter leren kennen. En dan hebben we het niet alleen over je huid.
  Concreet mag je op een eerste afspraak het volgende verwachten:
 • Huidanalyse met de Skin Analyzer.
 • Gesprek waarbij we polsen naar jouw levensstijl, voeding, sport, enz.
 • We stellen voor jou de ideale huidkuur op en houden hierbij uiteraard rekening met jouw vragen en wensen.
 • We geven advies over producten, voeding, levensstijl, … en je krijgt van ons ook meer info over de vervolgbehandelingen.
 • Dit wordt allemaal genoteerd .
 • Je krijgt van ons al een eerste behandeling.

Één afspraak is niet genoeg om jouw huid om te toveren tot die prachthuid die je altijd al wou.
Echte resultaten zal je immers pas zien nadat je een volledig programma volgt.
En zo’n programma gebeurt op basis van twee fases.
In de eerste fase gaan we volledig voor huidverbetering. We werken aan de vochtbalans, vetbalans en versteviging van de huid en zorgen ervoor dat je huid opnieuw gaat opleven.
In een volgende fase is het belangrijk om jouw huid te blijven onderhouden. We stellen een huidschema op en gaan op basis van dit plan jouw huid preventief gaan beschermen tegen schadelijke invloeden. Dit is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw huid mooi en gezond blijft.
Je kan het een beetje vergelijken met sporten. Van twee keer naar de fitness gaan, vermagerde niemand ooit vijftien kilo, right? Een continue effort is nodig om gezond en fit te blijven.

Een huidverbetering en -verzorgingprogramma is intensief als je een optimaal resultaat wil bereiken. Concreet vragen wij van jou het volgende:
Het is belangrijk dat je geregeld een behandeling laat uitvoeren. Wij raden aan om iedere vier weken bij ons langs te komen hiervoor.
Thuisverzorging door de behandelingen heen is ook van groot belang. Wij geven jou advies over welke producten perfect zijn voor jouw huid, maar het is aan jou om deze ook te gebruiken.
Ook een aanpassing van levensstijl is noodzakelijk. Je krijgt van ons voedingstips en -supplement en advies over wat je kan veranderen om nog gezonder in het leven te staan, wat uiteindelijk zal leiden tot een mooiere en gladdere huid.
We begrijpen dat dit misschien een grote commitment lijkt…
Maar geloof ons, het is het meer dan waard!

Boek nu je Meet & Treat Behandeling !

Voor duo-behandelingen kan u ons steeds telefonisch contacteren op het nummer: 050669998, wij kunnen u behandelen te samen met 2 personen in onze duo cabine in onze instituut.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial