SKIN ANALYZER

SKIN

HUIDANALYSE

Huidanalyse voor een optimaal huidverzorgingsadvies

Dankzij de hulp van onze Skin Analyzer bepalen we uw huidtype om zo de beste behandeling voor uw huid te selecteren.

LightSkin Huidanalysetoestel gaat op basis van 3 foto’s die genomen worden met behulp van 3 soorten licht (RGB, PL en UV) 10 mogelijke huidproblemen detecteren, dit zowel in de opperhuid als in de onderste huidlagen.

De volgende huidproblemen kunnen gedetecteerd worden:
Poriën – Vlekken – Rimpels – Talg/Acné – Pigmentatie – Vocht/Hydratatie – Huidtextuur – Gevoeligheid – Teint – Zonschade (UV)

Na de huidscan bespreken we samen met jou de analyse en kijken we hoe we jouw huid kunnen helpen verbeteren.
We stellen vrijblijvend een op maat aangepaste gelaatsverzorging of huidverbeteringstechniek voor. Aangezien we gespecialiseerd zijn in huidverbetering en beschikken over verschillende technieken en huidverbeteringstoestellen, kunnen we jou in alle professionaliteit adviseren en ondersteunen.
Maak gerust een afspraak voor een huidanalyse en laat je vrijblijvend adviseren door onze huidexperts.

RE-CHECK

Zes weken na een huidanalyse, komt u terug voor een re-check. In het apparaat gaat u de resultaten en vorderingen van de afgelopen zes weken bekijken. U kunt ideeën uitwisselen, en overleggen hoe u verder wilt gaan met uw huidverzorging om ervoor
te zorgen dat u er op uw best gaat uitzien.

Wat moet je doen op voorhand bij een Skin Scan?

Opgelet: Hiervoor vragen we u om uw huid ten minste 2u van te voren te hebben gereinigd om de natuurlijke lipide van uw huid te kunnen analyseren, en GEEN make-up te dragen

€ 35 (30 min)

  • Op voorhand bij te Boeken voor tijdsduur bepaling.
  • Bij aankoop van 3 producten gratis
  • Gratis bij een Vip behandelingskuur

Huidanalysetoestel + behandelplan op maat + Timexpert gelaatsverzorging

De Meet Luxury Treatment is een gelaatsverzorging waarbij we een level hoger werken. We maken dan gebruik van de Germaine de Capuccini Timexpert verzorgingen. Deze anti-aging verzorgingen spelen perfect in op jouw specifiek huidprobleem en geven prachtige resultaten: rimpeltjes & fijne lijntjes, pigmentvlekken, zuurstofbehandeling, lifting, vitamine C, … . Afhankelijk van wat er uit de huidanalyse komt, kiezen we samen met jou voor de passende behandeling.

€90 duurtijd 100 min

MEET &TREATMENT BEHANDELING

Weet jij niet welke gelaatsverzorging te kiezen? Of wens je een verzorging die perfect aansluit bij jouw huid(problemen)?
Boek dan onze Meet &Treatment behandeling. Tijdens deze behandeling voeren we een huidanalyse uit met het huidanalysetoestel zodat we weten wat jouw huid nodig heeft. Op deze manier kunnen we een behandelplan op maat maken. Aansluitend verwennen we jou met de aangepaste verzorging.

Boek nu je Meet & Treat Behandeling !

Voor duo-behandelingen kan u ons steeds telefonisch contacteren op het nummer: 050669998, wij kunnen u behandelen te samen met 2 personen in onze duo cabine in onze instituut.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial