MESOTHERAPIE

SKIN

WAT IS MESOTHERAPIE?

Bij een 3M Mesotherapie behandeling brengen we een cocktail van krachtige concentraten, o.a. hyaluronzuur in combinatie met vitaminen en anti-oxidanten tot in de diepere huidlagen. Tijdens de behandeling worden de werkstoffen op een natuurlijke en veilige manier zonder naalden ingeluisd met het 3M Mesotherapie toestel.

Om alle werkstoffen in de huidcellen te fixeren, sluiten we af met de cryo-techniek (koud = bevriezen).

1 beurt Naaldloze Mesotherapie

90 min – € 90

4 beurten betalen + 3 beurten gratis

  • € 360 kuur Naaldloze mesotherapie 

VAAK GESTELDE VRAGEN

De resultaten van een 3 M Mesotherapie behandeling zijn al voelbaar én zichtbaar na 1 behandeling. De behandeling duurt, afhankelijk van de toepassing, gemiddeld een uur. In kuurvorm zijn gemiddeld  4 à 6 behandelingen elke week aan te raden.

Hiermee behoudt u langer het prachtige eindresultaat. De concentraten van AnubisMed zijn van de hoogste kwaliteit en worden in combinatie met het 3M Mesotherapie toestel gebruikt voor gelaats- en lichaamsverzorging.

Mesotherapie, ultrasoonreiniging en cryo behandeling

Mesotherapie in kuurvorm samen met de ultrasoonreiniging en cryo techniek is ideaal om de huid op lange termijn in een optimale conditie te houden en te verfijnen. Bij ultrasoon reiniging gaan we de bovenste huidlaag reinigen en fijn polijsten tegelijk, zodat de actieve werkstoffen van de concentraten tot in de diepere huidlagen geraken en zo de aanmaak van elastine en colageen stimuleren.

HET RESULTAAT

  • rimpels rond de ogen en mond
  • frons- en voorhoofdrimpels
  • versteviging van de kaaklijn
  • hals en décolleté
  • pigmentvlekken / zonnevlekken
  • verstrakking van het lichaam
  • striae / zwangerschapsstriemen

Wenst u een afspraak, BOEK ONLINE en kies uw behandeling.

Voor duo-behandelingen kan u ons steeds telefonisch contacteren op het nummer: 050669998, wij kunnen u behandelen te samen met 2 personen in onze duo cabine in onze instituut.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial