MESOPEEL

SKIN

HET HUIDVERNIEUWINGSPROCES

Onze huid vernieuwd zich op een natuurlijke manier om de 28 dagen. Verschillende fases in ons leven kunnen dit proces verstoren of vertragen. Denk hierbij aan acne, glimmende huid, open poriën, huidveroudering, doffe huidskleur, donkere vlekken enz. Met de Mesopeel van Mesoestetic gaan we het natuurlijke proces helpen.

DE MESOPEELS VAN MESOESTETIC

  • glycolzuur peeling : stimuleert de celvernieuwing en is geschikt voor alle huiden
  • melkzuur peeling : voor de droge, vochtarme, fijne en doffe huiden en heeft een hydraterende werking
  • salicylzuur peeling : voor de vette huid en acne en pakt de talgproductie aan
  • amandelzuur peeling : voor de dikke vette huiden en huidveroudering
  • jessner peeling : voor fijne lijntjes, acne en zonbeschadiging

HOOGONTWIKKELD GAMMA PROFESSIONELE PEELINGS

Dankzij verschillende hydrozuren (melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur) hebben deze peels een ex-foliërende actie op de huid.

Mesopeel Mesoestetic voor elke huid de juiste peeling

WERKING De behandeling is eenvoudig en doeltreffend en veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en de diepere huidlaag en stimuleren we intensief de celvernieuwing. Deze behandeling verbetert niet alleen het uitzicht van je huid, maar stimuleert ook de huidvernieuwing en verjonging.

Aangewezen bij acne, huidverslapping, mimische en andere rimpels, striemen, littekens, hyperpigmentatie, couperose en alle huidimperfecties.

WINNAAR ‘Best Chemical Peel Award’ op het Anti-aging Medicine Europese Congres (AMEC).

HET RESULTAAT

MESOPEEL Behandeling van rimpels, acne, pigmentatie, couperose, zwarte kringen …

60 minuten – € 85,00

(+ 2 producten voor thuisgebruik ter waarde van € 104,00 gratis)

kuurprijs –  € 395

(+ 4 producten voor thuisgebruik ter waarde van € 185,50 gratis)

Kuurprijs – € 495

VAAK GESTELDE VRAGEN

Mesopeel passen we toe bij het verwijderen van dode huidcellen en is geschikt voor alle huidtypen. Bij de Mesopeel maken we gebruik eventueel van LED, waardoor het resultaat geoptimaliseerd wordt.
Mesoéclat is geschikt voor de beschadigde (photo ageing) en rijpe huid.
Beide behandelingen kunnen los of in combinatie met een andere behandeling gedaan worden.

Voorbereiding
Het is belangrijk om in de weken voorafgaand aan een chemische peeling de huid op een milde wijze voor te bereiden op deze behandeling. Geïnteresseerd in een peeling bij Skin Kwafe? U boekt een eerste Mesopeel behandeling door een “Meet & Treat” behandeling te boeken. Tijdens deze uitgebreide intake zullen wij u middels een uitgebreide huidanalyse consulteren over welke peeling het meest geschikt is voor uw huid.

Mesopeel behandelingen bestaan uit een reeks van vijf behandelingen met telkens 10 tot 14 dagen tussentijd. Iedere behandeling kan afzonderlijk of in kuurvorm toegepast worden. Bij een kuurbehandeling krijgt u vier aangepaste verzorgingsproducten gratis mee naar huis. Zo kan u thuis op correcte wijze verder behandelen. U kan ons ook natuurlijk altijd contacteren voor meer vrijblijvende info.

Eerst wordt de huid goed gereinigd waarna de peeling wordt aangebracht. Na de peeling gaan we de huid stabiliseren en extra verstevigen met een LED behandeling of in combinatie met de needling.
Indien gewenst wordt er nog een extra voedend masker aangebracht. We werken af met een voedende 24h crème en SPF 50+.

Mesoestetic haar behandelingen zijn zeer veilig. Afhankelijk van de toestand van de huid zal er door een van onze experten gekozen worden voor een oppervlakkige, middeldiepe peeling. Al deze peelings zijn gebufferd. Dit wil zeggen dat de zuurtegraad van de huid onder controle blijft en zo de kans op irritatie geminimaliseerd wordt.

De huid kan roodheid en enventuele korstjes vertonen op de zone die behandeld is en houdt maximaal 48 u aan. Daarna is het mogelijk dat de huid begint te vervellen.
Er wordt een antibacteriële crème mee gegeven en reinigingsinstructies.
Zon, zonnebank, zwemmen en sauna zijn uit den boze 1 week na de behandeling.

U dient tot 1 maand na de behandling een SPF 50 aan te brengen en bij voorkeur blijvend aan te brengen.

Wenst u een afspraak, BOEK ONLINE en kies uw behandeling.

Voor duo-behandelingen kan u ons steeds telefonisch contacteren op het nummer: 050669998, wij kunnen u behandelen te samen met 2 personen in onze duo cabine in onze instituut.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial