GENEO+ & OXYGENEO

SKIN

WAT OxyGeneo™ TECHNOLOGIE UNIEK MAAKT?

Laat uw huid stralen met de 3-in-1 behandeling van OxyGeneo.
OxyGeneo is een combinatiebehandeling van peeling, microdermabrasie en zuurstoftherapie.

Oxygeneo geschikt voor vrijwel alle huidtypes.

Waarom is deze behandeling zo fantastisch?

reeds in één sessie een stralend en goed verzorgde teint. U voelt en ervaart direct verschil. Uw huid krijgt meer volume, voelt gladder en zachter aan. De behandeling is pijnloos.

HET RESULTAAT

Een OxyGeneo behandeling zorgt voor:

  • Exfolleert & hydrateert
  • Herstelt het volume van uw huid
  • Geeft een jeugdige uitstraling
  • Verhoogt de collegeenproductie
  • Reduceert hyper-pigmentatie
  • Verbetert de celvernieuwing
  • Vermindert zichtbaarheid van rimpels
  • Verbetert de huidtextuur
  • Vernauwt porien

HET RESULTAAT

Exfolieert & hydrateert. Herstelt het huidvolume. Geeft een jeugdige uitstraling. Verhoogt de collageenproductie. Reduceert hyper-pigmentatie. Verbetert de celvernieuwing. Vermindert zichtbaarheid van rimpels. Verbetert de huidstextuur. Vernauwt poriën.

GENEO+ HUIDVERBETERING

ERVAAR DE 3 OF 4-IN-1 SUPER FACIAL: EXFOLIATE + INFUSE + OXYGENATE + TRIPOLLAR

Geneo+ is een systeem waarmee we twee verschillende huidverbeterende behandelingen kunnen geven:

OXYGENEO 3-in-1 is een alternatief voor micro-dermabrasie en zuurstofbehandeling in één. De oxygeneo kan voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige huid. Wat Oxygeneo uniek maakt? De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering!

De 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd. Resultaat zie en voel je na één behandeling en deze kan je om de 5 à 6 weken herhalen. Voor wie een daadwerkelijke huidverbetering wenst adviseren we te starten met een kuur* van min. 3 behandelingen.

EXTRA: Bovendien kunnen we de Oxygeneo uitbreiden met de Tripllar radiofrequentie voor wie tevens huidverstrakking wenst ?! De 4-in-1 super facial. Tripollar is de meest geavanceerde radiofrequentie technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat, rimpelvermindering en versteviging van de gelaatscontouren.

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan bij een kuur* van 4 tot 6 behandelingen. Tripollar kan als alleenstaande behandeling of in combinatie met de oxygeneo.

Radiofrequentie behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling. Het is de meest geavanceerde technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat.
Doordat radiofrequentie de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.
Voordelen:
– Vermindering van rimpels en lijntjes
– Verbetering van de gelaatscontouren
– Verstrakken van verslapte huid
– Versteviging van de huid
– Anti-Aging

De applicator wordt langzaam over het gezicht bewogen om het weefsel op te warmen naar 39 of 40 graden. Een Radiofrequentie behandeling voelt als een warme massage. De behandeling is niet pijnlijk en voelt prettig aan.
Deze behandeling kan enkel geboekt worden als extra bij een gelaatsbehandeling en niet als een aparte behandeling.*
(* Reeds inbegrepen bij de Oxigen+ behandeling)

Hoewel één behandeling reeds zorgt voor een stralende huid, adviseren wij een kuur van 5 behandelingen om dit resultaat voor lange duur vast te houden.

Na de behandeling ziet uw huid er stralend uit, in tegenstelling tot de meeste andere microdermabrasie behandelingen, waar u vaak een hersteltijd heeft.
Wij adviseren om ten minste 24 uur na de behandeling de zon te vermijden en zonbescherming met SPF 50+ te gebruiken.

’60 € 95

Oxygeneo (microdermabrasie) of Tripollar (huidversteviging)

’60 per behandeling

(1 GRATIS UV + FR Block SPF50  voor thuisgebruik twv 55,80€)
kuurprijs – € 450

’20 min € 25

Deze behandeling kan enkel geboekt worden als extra bij een gelaatsbehandeling en niet als een aparte behandeling.

’90 € 125

extra calming of colageen serum inmasseren + kalmerend masker

’90 min per behandeling

(1 GRATIS UV + FR Block SPF50 voor thuisgebruik twv 55,80€)
kuurprijs – € 595

Wenst u een afspraak, BOEK ONLINE en kies uw behandeling.

Voor duo-behandelingen kan u ons steeds telefonisch contacteren op het nummer: 050669998, wij kunnen u behandelen te samen met 2 personen in onze duo cabine in onze instituut.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial