Diode laser ontharing

SKIN

Diode laser ontharing

Maak vrijblijvend een gratis testsessie.
Haarvrij gans het jaar ! Altijd gladde benen, oksels of bikinilijn.
Stop het gevecht tegen onnodige haren.

Diodelaser ontharing  is een pijnloze, veilige en op termijn betaalbare manier om haren permanent te verwijderen. Geschikt voor mannen en vrouwen, voor alle zones, huidtypes en haartypes. Ontharen was nooit eerder zo effectief en comfortabel.

Daarbij wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste technologische ontdekkingen (diodelaser) met waterkoelingssysteem waardoor de behandeling pijnloos verloopt. Het licht van de Diodelaser, die wij gebruiken  heeft een tripolaire golflengte. Deze techniek heeft een goed indringend vermogen zonder de huid te beschadigen

De diodelaser is de eerste laser die goedgekeurd is door de kritische Amerikaanse keuringsdienst (FDA). Om alle haartjes te verwijderen heeft u meerdere sessies nodig met deze laser. De haartjes die in de groeifase zitten worden verwijderd, omdat deze het meest gemakkelijk te vernietigen zijn.

Terwijl bij waxen en epileren de haartjes uit de wortel worden getrokken, pakt laserontharing de wortel zélf aan.

Er zijn echter nog meer voordelen van diode laserontharing. Het resultaat is blijvend: de haartjes blijven weg. Bij IPL laser ontharing is het resultaat tijdelijk: u bent wel even van uw haargroei af, maar na een tijdje komen ze terug, wat erg vervelend is. De haarzakjes worden namelijk niet vernietigd, maar tijdelijk verlamd. Dit komt omdat een IPL (lichtflits) binnen een bepaalde tijd een minder groot huidoppervlak kan behandelen dan een diode laser. Een diode laser kan binnen een korte tijd een groot oppervlak pakken, waardoor het minder tijd kost om een deel van het lichaam te ontharen.

Het nadeel van scheren, waxen, epileren is dat dit maar een tijdelijk resultaat geeft en vaak irritatie.
De ontharing met de diodelaser is pijnloos, snel, en veilig.
Door de waterkoeling in het kopstuk van het toestel wordt de huid niet warm.

Benen, armen, bikini, rug, buik, oksels, rond de mond en op de kaaklijn …
De haren die het best reageren, bevinden zich in de groeifase omdat die het meeste pigment bevatten. Het beste behandelresultaat wordt verkregen bij donkere haren op een lichte huidskleur.  De witte haren, zeer duidelijk grijs haar en de rossige haren reageren zeer miniem op een laserbehandeling.  Heel fijn donshaar reageert niet optimaal op de laser.  Dit wegens gebrek aan pigment.

In principe kan iedereenhaar types laserontharing doen. Dankzij de “High Power Diode Laser” kunnen we Fototype I tot en met Fototype VI behandelen

Door de hoge effectiviteit zijn er meestal 6 tot 8 behandelingen nodig.
Er is vaak al een zichtbaar effect na 1 behandeling. Elke 4-5 weken herhaald worden. Nadien één behandeling per jaar.

Het resultaat bij een laserbehandeling in ontharing is dus sneller effectief en blijvend. Om eenzelfde resultaat te bereiken met een IPL, zijn veel meer behandelingen nodig. Een IPL-behandeling is doorgaans voordeliger dan een laser, maar om hetzelfde effect te bereiken worden de totale behandelkosten vaak weer hoger.

Vanaf de eerste behandeling tot 1 tot 2 weken na de behandeling zult u zien dat de haren die behandeld zijn heel langzaam uit de huid groeien. Als u dit storend vindt, kunt u deze haren scheren maar u mag ze ook laten zitten, ze vallen er vanzelf uit.

We gaan uit van 80% tot 90% vermindering in haargroei. Dit is nog altijd meer dan er met andere ontharingsapparatuur te behalen is. Wat overblijft zijn meestal hele dunne haartjes die niet gezien worden door de laser. Daarom raden we jaarlijks een onderhoud beurt aan.

Maak vrijblijvend GRATIS testsessie en geniet van kortingen op de verschillende zones.

Boek nu je Meet & Treat Behandeling !

Voor duo-behandelingen kan u ons steeds telefonisch contacteren op het nummer: 050669998, wij kunnen u behandelen te samen met 2 personen in onze duo cabine in onze instituut.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial