COSMELAN / PIGMENTATIE

SKIN

WAT IS COSMELAN?

Cosmelan® wordt al meer dan 25 jaar lang gezien als dé methode om pigmentatievlekken te behandelen. Het is de enige behandeling waarmee je 95% van het diepliggend melasma, dat veranderwoordelijk is voor hyperpigmentatie, kan wegwerken.
Dankzij het intensief correctief effect dat de overproductie van melanine in de melanocyten reguleert, kunnen ook nieuwe donkere vlekken bestrijd worden.
De hyperpigmentatie verdwijnt dus niet alleen maar heeft ook veel minder kans om terug de kop op te steken.
De methode omvat 4 behandelingsfasen en dankzij de expertise van onze specialisten kunnen wij uitstekende resultaten geven aan onze patiënten.

€750 voor het totale pakket (pigmentbehandeling + voorbereiding + thuisproducten + controle)

rimpels,poriën, pigment, zwangerschapsmasker wereldwijd nr. 1 in depigenmentatie

HET RESULTAAT

De resultaten van een Cosmelan behandeling zijn snel te zien. Na één tot drie maanden gaan de pigmentvlekken verminderen. In sommige gevallen zijn de pigmentvlekken zelf volledig verdwenen, afhankelijk van de intensiteit van de behandeling.

Naast een zichtbare vermindering van de pigmentvlekken heeft de behandeling nog enkele andere voordelen zoals:

 • Bescherming tegen veroudering van de huid
 • Maakt de huid zacht en egaal
 • Vermindert acné en andere oneffenheden
 • Verhelderende werking van de huid

VAAK GESTELDE VRAGEN

Cosmelan omvat 4 behandelingen : 2 Cosmelan peels, 1 verzorgende behandeling en 6 thuisverzorgingsproducten.  Dit zit allemaal in de kuurbehandeling inbegrepen.

Het is een complete behandeling inclusief behandelproducten voor thuis om de behandeling te ondersteunen. Zonder deze thuis producten zal niet het gewenste resultaat bereikt worden en zullen wij deze behandeling niet uitvoeren.

 1. behandeling : Observ pigment huidscan, intake gesprek en uitleg .
 2. Eerste behandeling: 3 dagen voor het Cosmelan masker plaatsen wij een zachte voorbereidende peeling. Hierdoor gaat het Cosmelan masker beter op de huid inwerken.
 3. Cosmelan Masker behandeling: deze dag is het belangrijk dat je 8 tot 12 uur de tijd hebt om het masker te laten inwerken. Je plant dus best in dat je een volledige dag thuis bent. Het masker kan sterk prikken en branderig aanvoelen. Dit is een normale reactie van de huid. Na het masker zal je huid ook rood zijn voor enkele dagen.
 4. Twee dagen na het masker kom je terug voor een controle
 5. Na 14 dagen kom je nog eens terug voor een plaatselijke Cosmelan masker behandeling. Enkel op de donkere vlekjes zetten we nog eens het masker. Deze mag weer 8-12 uur inwerken.Cosmelan masker verwijderen na de inwerktijd, dit doe je zelf thuis of je mag hiervoor terug komen.
 6. Na 14 dagen kom je opnieuw terug voor controle en een afsluitende hydraterende verzorging.

 

 

De eerste dagen kan de huid enkele zaken vertonen zoals:

 • roodheid
 • droog en trekkerig
 • vervelling
 • zwelling
 • jeuk
 • branderig
 • Deze effecten zijn volstrekt normaal en kunnen 7 tot 10 dagen aanhouden.

De Cosmelan is een gepatenteerde peel, ontwikkeld door Dr. Krulig, plastisch chirurg in Venezuela en is volkomen veilig. Daardoor kunnen alle fototypes met de Cosmelan peel behandeld worden.

Wenst u een afspraak, BOEK ONLINE en kies uw behandeling.

Voor duo-behandelingen kan u ons steeds telefonisch contacteren op het nummer: 050669998, wij kunnen u behandelen te samen met 2 personen in onze duo cabine in onze instituut.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial